resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11300
    bu kadar paraya satalımcılar gelin iki konuşalım sizinle.

    bir kere sizin iyi niyetinizden şüphem yok. anlıyorum, diyorsunuz ki sneijder'i 16 milyona okutup eksik mevkilere kaliteli adamlar alalım.

    o iş öyle olmuyor işte. elinizde herhangi bir örnek yokken böyle bir hayal kuruyorsunuz ama ben size olacağı söyleyeyim. wesley satıldıktan sonra o para iç edilecek ve transferin son günü menajer kazığı iki tane bitik yabancı gelecek.

    benim elimde bununla ilgili örnek var. mesela adnan polat-adnan sezgin ikilisi keita'yı 8 milyona araplara sattığında o dönem taraftarın büyük çoğunluğu bunu güzel bir hamle olarak kabul etmişti. peki kazanılan parayla ne yapıldı? önce 3 milyon euro'ya pino alındı. sonra yedeği olarak serdar özkan 2 milyon lira garanti paraya imza attı. yetmedi mehmet batdallar, musa çağıranlar, çağlar birinciler alınarak hem kadro şişirildi hem de keita'dan gelen para hüpletildi. hatta son gün bir panikle misimovic gibi 4-3-3 dizilişinde yeri olmayan bir adam alındı.

    bugün baktığımda dursun özbek-mehmet özbek ikilisi tıpkı adnan brothers gibi sneijder'den gelen parayı iç edecek. durum bu kadar net bu kadar bariz ortadayken sneijder'in satılması deliliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın