• 55
    lan olm ben geyik yapılıyor sanıyordum bu başlıkta.
    neymiş italya yatmış. lan ahhahahahaha.
    bakın mesela çok enteresan -anladınız siz o kalıbı ;)-, italya öyle düzgün yatıyor ki nerdeyse son ana kadar yemiyor, bekliyor bekliyor, belçika gol attığı anda hemen yiyiveriyor ki bizim ruh hastaları iyice delirsin :)
    misal fatih terim'li, arda'lı, burak yılmaz'lı yeni türkiyem işid idmanyurdu olsa yüzüne gözüne bulaştırır, "bakın beyler 75e kadar gol yemek yok sonra iki tane yiyoruz ve kapatıyoruz" planıyla maça çıkıp ilk 35 dakikada 4lük olurlar.

    bu maçta ciddi ciddi yatma olduğunu düşünenler için söylenebilecek tek şey var; kişi kendinden bilir işi. bu iddiayı ortaya atanlar için söylüyorum; herkesi kendiniz gibi zannetmeyin. rezil olursunuz.

    adamlar 31 yaşında 13 km koşuyor lan! siz 29 yaşında eli götünde gezip, üstüne prim yüzünden olay çıkaran, yetmeyip üstüne utanmadan vatan millet sakarya edebiyatı yapan ruhsuz, paraya tapan, vatanı euro olmuşlardan hesap sorabiliyor musunuz? soramazsınız. gider her zamanki kolaycılığınız, sığlığınız ve içi boş kısıtlı dünya görüşünüzle suçu dışarda ararsınız. buralardan tespite çok taraftar değilim ama memleketin halini, neden bu durumda olduğumuzu o kadar kısa yoldan anlatan bir hadise ki bu, istemesen de zaten çok şey anlatıyor.

    sorsan "cakerini kim la?, "bonucci ne olm ben piquet ile aynı takımdayım", "conte kimmiş lan şl'de elediğimiz konte mi" falan yapacak adamlar. izlanda konusuna hiç girmiyorum.
    herifler almanya'ya penaltılarla elenmiş, seni eleğe çeviren ispanya'yı evine göndermiş, öbürleri gol attık diye sevindiğin ingiltere'yi kupa dışına atmış; bu beyin tutulması yaşayanlara göre italya irlanda'ya yattı o yüzden gruptan çıkamadık.

    he gardaşım he italya yattı hıammına. irıspılar. zatin bunlar hep hıristiyan gavur gavur. yakak mı la bunları?
App Store'dan indirin Google Play'den alın