resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5153
    (bkz: #1984103)

    yukarıdaki entry sebebiyle tepki çektim. bazı arkadaşlar hamit iyi oynarsa ne yapacaksın dedi.

    bir kere ben hamit'in performans verip vermeyeceği hakkında bir şey yazmıyorum. zaten vereceği performans da umrumda değil. ben hamit'e uzun süredir negatifim.

    adam 2012 yazında gelsem mi gelmesem mi, bak fener de teklif yapıyor, hadi biraz daha çıkın diyerek piyasayı kızıştırıp ballı sözleşmeyi kaptı. hadi o sene oynadı diyelim. mancini dönemi koca sene yine yoktu. ondan sonra prandelli'nin ilk zamanları ve melo'nun yokluğunda oynar gibi yaptı ona da eyvallah diyelim. son yıl ise hepinizin bildiği gibi atarlanarak başladığı sezonda tek bir maça dahi çıkmadı.

    şimdi bu adam bu sezon top oynasa ben niye entrymi editleyip kusura bakma hamit diyeyim. insanda önce karakter olacak. geçtiğimiz sezon yönetim feda yapmasını istediğinde hayır diyen adamdı. bunu hepiniz biliyorsunuz. peki bu adam ne oldu da geçen seneki alacağına mahsuben bedava oynamayı kabul etti? tekrar söylüyorum biz hamit'e imza parası da veririz menajerine komisyon da...

    kısacası hamit benim için önce neyse şimdi de o. gelecek yıl iyi top oynarsa da aynı kalacak. bu nedenle ortada özür dilenecek bir durum görmüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın