• 106
    sağda solda hakkıunda "balon" tanımı yapılan takım. ben ise tam tersini düşünüyorum. potansiyellerine ve kendi değerlerine bir türlü ulaşamayan underrated bir takım belçika. bunda oyuncuların zihinsel yapıları da çok büyük etki gösteriyor.

    2016 avrupa şampiyonasında öne geçtikleri ya da gol yemedikleri her maç müthiş oynadılar, oynadıkları futboldan zevk aldılar, daha iyisini yapmak için çabaladılar. ama tam tersi olarak gol yedikleri her an berbat oynadılar ve disiplinden kopup maçı tamamen bıraktılar. herkes "kaptan hazard"ı hedef olarak gösterse de bence sorun ne teknik direktörde ne de hazard'da. bu takımın kaptanı kim olursa olsun, oyuncularda mağlubiyete tepki koyacak karakter olmadıkça bu sorun çözülemez.

    defansın ortasına, orta sahanın göbeğine ve hücum hattına 1'er tane savaşçı, tabiri yerindeyse "asker", bulabilirlerse 2018'de yaşlanan ve yeni jenarasyonundan ümitli olmadığım almanya'yı da geçip favori olabilirler. o potansiyelleri var ama bu yapılanmayı onlar da beceremeyecekler gibime geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın