resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 983
    1.76'lık fabio cannavaro dünyanın gelmiş geçmiş en iyi stoperlerinden biriydi, hatta 2006'da ballon d'or'u kazandı ki ben kendisinden başka hiçbir defans oyuncusunun bu ödülü aldığını hatırlamıyorum.

    1.73'lük ivan cordoba inter tarihinin gelmiş geçmiş en iyi ve en istikrarlı stoperidir belki de. tam 12 sezon oynadı inter'de.

    1.78'lik charles puyol barcelona ve ispanya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en büyük stoperi. kazanmadığı kupa yok adamın.

    1.83'lük thiago silva milan'dan psg'ye 42 milyon avroya transfer oldu. psg ve brezilya'nın değişmez stoperi. (espri yapan filan olur diye söylüyorum 7-1'lik maçta brezilya kadrosunda yoktu.)

    1.78'lik roberto ayala arjantin futbol tarihinin en önemli stoperlerindendir, valencia altın çağını o kadrosundayken yaşamıştır.

    1.76'lık danny blind hollanda futbolunun en mühim birkaç stoperinden biridir. ajax'ın ikinci altın çağını yaşadığı o efsanevi kadronun da demirbaşıdır.

    ...

    ha bu arada, kısa boylu olduğu için iyi stoper olamayacağı iddia edilen jason denayer'ın boyunun 1.84 olduğunu söylemiş miydim?

    not: denayer kötü bir stoper olabilir* ama bunun sebebini boyuna bağlamak yanlıştır. bir stoper safi boydan oluşmaz. iyi bir stoper olmanın temel şartı pozisyon bilgisidir. yoksa 1.91'lik stam da 1.76'lık cannavaro da çok kral stoperlerdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın