resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5146
    http://i.hizliresim.com/z4LvXj.jpg

    bu adamı savunanlar şu fotoğrafa iyi baksın. sakat olsa da bir futbolcu kendine bu kadar kötü bakıyorsa artık bu işi kafasında bitirmiştir. şuan sözlükte bu adamdan daha fit yüzlerce kişi vardır profesyonel sporcu olmasa bile. ama bu adam sözde profesyonel.

    evet mk. bayern'de madrid'de oynayan adamın profesyonelliğini sorguluyorum. hangi futbolcuda böyle bacak gördünüz anasını satayım. benim 60 yaşındaki babam bu adamdan daha iyi bakıyor kendisine.

    ve hala ne kadar inanamasam da bu adamı savunanlar var. şu fotoğrafı görün, real madrid'den nasıl ücretini almadığını hatırlayın. futbola 1 yıl sonra veda edecek birisinin "bu yıl sadece maç başı alırım ağğbiii" cümlesini yüceltmeyin allah aşkına. galatasaraydan 40-50 milyon lira para kazandı bu adam. bu ülkede "kim milyoner olmak ister" diye bir yarışma var ve o yarışmanın büyük ödülü 1 milyon. o 1 milyon lira türkiye'de yaşayan herkes için hayatı kurtaracak bir para. ve biz bu adama bizim hayallerimizdeki paranın 50 katını zaten verdik son 4-5 yılda. bu dilenci adam ise hala yakamızdan düşmüyor. 50 milyon aldı, kendisine bu kadar kötü baktı ve hala yakamızdan düşmüyor.

    böyle karakterdeki bir oyuncunun değil, böyle bir insanın hayatımızda bile olmaması gerekirken biz üstüne para verip besliyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın