• 93
    bu da gitsin, florya da gitsin. ligden de düşelim. valla ciddiyim. bir lig kesmez, iki-üç lig birden düşelim. kulübün parası kalmasın. geliri de kalmasın. işte o zaman büyük taraftar ihtilali olur anca. ya da liseliler dağılır, kulübü zengin bir sermaye sahibi alır ve profesyonelce yönetir.

    ülkece basiretsizliğin, aptallaşmanın ve ilkelleşmenin ansiklopedisini yazıyoruz. galatasaray taraftarı olarak bizim hissemize düşen bir bölüm de var. vazifeden kaçılmaz. basiretsizliğin, "bana dokunmayan yılan bin yaşasın"cılığın da en iyisi biz olmalıyız diyerek yazmaya devam!

    sözlükte bu entry erozyonunun, klavye eskitmemizin amacı tarihe not düşmek. yoksa, bir şeyi değiştirmeye çabaladığımız, vazifemizi aksatmaya yeltendiğimizi sanmasın kimse. halk denen güruhun bir parçasıyız. televizyon izlemenin bir sonucu olan beyin uyuşukluğunun, akıl tutulmasının daha da fevkinde bir halde dumurdan dumura uğrayarak takip ediyor, izliyoruz gerçekleri.

    riva arazisi, içinde bulunduğumuz kapkaranlık umutsuzluk tünelinin acil çıkış kapısıydı. onu da kaybettik. bu tünelden çıkana kadar başımıza her şey gelir. belki tünelin ucu gelmeyebilir ama. futbol bana kaybetmeyi öğretti. kaybettiğimizi kabul ediyor, başımıza gelecek her türlü katlanılmaz afet için kendi hazırlıklarımı yapıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın