• 469
    atatürk havaalanı saldırıları sonrasında mübarek ramazan ayında meydana gelen bu saldırının, terörün inanç dahil hiçbir değer gözetmeksizin, kurbanları arasında ayrım yapmaksızın hareket ettiğini gösterdiğine dikkati çeken erdoğan tarafından 14 yıldır yönetilen ülke. şu açıklamanın satır aralarını okursanız, saldırıyı yapanlarla ülkeyi yönet(emey)enler ve onların fanatikleri arasında temelde bir fikir ayrılığı olmadığını görebilirsiniz.

    hatta sözlükte bile benzer eğilimleri gözlemleyebilirsiniz.

    dün mesela bir avukat vardı, ondan anladığım kadarıyla saldırıyı anayasa üstlenmiş. başbakan diyor ki güvenlik zaafiyeti yokmuş saldırıda. nasıl rahatladım. bazı ışid sempatizanları diyor ki türkiye çoh güçlendi ondan oliyür. nasıl sevindim güçlenmemize.

    tarihinin hiçbir döneminde bu kadar yavşak bir araya gelmemişti. gerçi bu cumhuriyet kurulurken bile hayvan gibi haini vardı bu ülkenin. şimdilerde kahraman denilen. işte şeyh saittir, obur zıvır dışkı parçalarıdır. bu dışkı parçaları çoğunlukta şimdi. ve ülkemizi güçlendiriyorlar. o yüzden saldırıya uğruyoruz. aslında ne güzel anlaşıyorlardı ışidla. petrol alıp silah veriyorlardı falan.

    birkaç sinirli yaramaz çocuktu ışid. ama götü başı ayrı oynamak siyasi yöntemlerinin başında gelen bu imam hatip mezunu ılımlı islamcılar, her şeyi olduğu gibi güvenliği de batırdılar. lan hayatında kitap okumamış, bununla övünen, tek gerçek mezuniyeti imam hatip olan ajanlardan ne bekliyoruz ki?

    neyse. anayasa üstlenmiş saldırıyı. kriz masası da oluşmuş. güvenlik zafiyeti de yok. çoh da güçleniyürükmüşüz. ölenler de şehit olmuş. hiçbir sıkıntı yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın