• 185
    2014 dünya sampiyonasinda ki maclari su sekildeydi :

    almanya 4 - 0 portekiz
    almanya 2 - 2 gana
    almanya 1 - 0 usa

    almanya 2-1 cezayir

    almanya 1-0 fransa

    almanya 7-1 brezilya*

    almanya 1-0 arjantin

    gruplar:
    vasat bruno alvesli ve pepeli savunmasini ezerek almanya portekizi rahat bir sekilde yenmeyi basarmisti. ardindan gelen zorlu gana maci 2-2 bitmisti ve futbol izleyicileri almanyanin favori rolünden süphelenmeye baslamisti. ücüncü mactaki abd ye karsi aldiklari zor galibiyet sonunda yinede grubu birinci bitirmelerini sagladi.

    cezayir maci:
    almanya ciddi sekilde pozisyon bulmakta zorlanmisti ve islam slimani'nin ekstra performansi ile cezayir mucizeye inanmisti. sonunda almanya tatmin etmeyen bir mac ile kazanmayi bildi.

    fransa maci:
    takim ortami daginik olan fransaya karsi erken golü bulup kazanmayi bildi almanlar. büyük maclari kazanmayi bilmek bir dünya sampiyonasinda en önemli seylerden birtanesidir.

    brezilya maci:
    sirf o asiri derecede overrated olan david luiz'e bu +18'lik performansi gösterdikleri icin alman milli takimina binlerce tesekkür etmek istiyorum ve baska birsey demiyorum, malum porno iste anlatilmaz izlenir.

    final:
    arjantin büyük gol pozisyonlari harcadi higuain ve messi ile. arjantin o kupayi bir kulpundan tutmustu, ama sonunda almanya milli futbol takiminin büyüklügü ve biraz futbol sansin yardimiyla almanya götze ile golü bulup kupayi kazanmisti. 2010 dünya sampiyonasi finalinin adeta kopyasiydi. o macta da hollanda milli futbol takimi 2 net gol poziysonunu harcayarak sonunda neredeyse ayni dakikada golü yiyerek kupayi elden vermisti.

    özet: almanya milli futbol takimi tam bir turnuva takimidir, gerektigi yerde sansiyla, gerektigi yerdede performansiyla her turnuvada favori olmayi basarir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın