• 337
    kendisini bir başka galatasaray lisesi mezunu yiğut bulut ile bir tutmak doğru değil.

    bu adamla bir çok konuda anlaşamam, kendisini savunmak için özel bir nedenim de yok. ancak istese siyaseten jöleliden ondan bundan çok daha yukarılara atanabilecek kadar kalifiye bir adam.

    fakat bence bu adamın inandigi bazi seyler var. hepten guc manyagi bir dalkavuk muamelesi edilmesini hak etmiyor. ana akim kitle medya araclarinda ust duzey yoneticilik yapmis bir adamdan ilkelere sadakat beklememek lazim. zaman zaman gezi'de ve tapelerede gorundugu gibi hukumet ile flort etmistir. bu flortler tepede kalmanin bedeliydi. kendisi tip olarak beyaz turk bi abimiz ve haliyle pek de masrafli bir hayata sahip. herseyi birakip odatv, halktv, t24, diken vs. yerlere siginacak bir gazeteci degil. hep goz onunde hep populer olmak istiyor. milli takimla ilgili aciklamalariyla da cesur bir gazeteci oldugunu tekrar hepimize gosterdi diye dusunuyorum.

    emin olun bir cogumuz onun makaminda ve sohretinde olsak o cahil futbolcularla ve maganda futbol yoneticileriyle aramizi iyi tutmayi yeglerdik. tabiri caizse eyyamin alasini yapardik. o yuzden fazla diyecek bir sey yok kendisine. kumandanda ileri tusuna bastiginda survivor acilan bir alette yani televizyonda daha iyisini bulmak pek mumkun degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın