resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 923
    gören gözler için kendisini geçen sene yeterince göstermiş, enteresan şekilde sağ bek oynamış futbolcularla karşılaştırılan taş gibi sol bek, biraz daha zorlanırsa frikik atamayan hülya avşar falan denilecek sanırım.
    öncelikle şunu konuşmak gerekiyor, sol bek oyuncusundan ne bekliyorsunuz ? amuda kalkıp vole atmasını falan mı ? yok öyle yorumlar var ki sol bek denilince bizim anlamadığımız bir şeyi anlıyorlar ki o yüzden anlaşamıyoruz sanırım, sol bek dediğin adamın birinci önceliği savunmadır stoper'in kaçırdığı durumlarda kademeye girmektir top kendi takımına geçtiğinde ileri çıkıp sol açık oyuncusuna hücum anlamında yardımcı olmaktır yani asli görevi gol atmak asist yapmak falan filan değildir ha fazladan bunları yapan adamlar yok mu ?
    var tabi ama piyasa değeri 15 milyon'dan başlıyor.

    bu adam işin savunma yönünü gayet başarılı yapıyor, kademeye girişlerini falan bunu kimseyle tartışmam zaman kaybına gerek yok.
    işin hücum yönüne gelecek olursak;
    1.5 milyon euro'ya transfer edilen bu oyuncu 33 maçta 1 asist yapmış, ki doğrudur bir sol bek oyuncusuna berbat demek için belirlenen bu kritere bakacak olursak 30 milyon euro piyasa değeri olan marcelo 5 asist yapmış 3'ü la liga'da, 35 milyonluk jordi alba 9, juve'den alex sandro 5 hadi çıtayı o kadar yukarılara götürmeyelim kendisi yerine yana yakıla gelsin diye ağıtlar yakılan alex telles inter'de 2 vasat süper lig'de sadece 1 asist yapmış yine kendisi beğenilmeyerek yerine alınan caner erkin ise o vasat lig'de 2 kupada 2 toplamda 6 asist yapmış.

    şampiyonlar liginde ezilmesi konusuna gelecek olursak (tabi seviyeyi oraya çekiyorsak) bunu yazanlar hazır o youtube'u açmışken tekrardan bir izlesinler bakalım o maçlarda bizim takımdan kim ezilmemiş acaba ? bir şampiyonlar ligi maçında 3 kere saha içi dizilişini değiştirmiş bir takımdan bahsediyoruz ve takımın bel kemiği sneijder'in dahi adının okunmadığı maçlar izledik yine aynı şekilde o cl maçlarında hangi oyuncu 10 üzerinden 5 almış onu da yazsınlar aydınlanalım,
    bu adamın önünde kim oynamış nasıl oynamış ne kadar yardım etmiş kaç kere gidip gelmemiş kaç kere takım çıkarken top kaptırmış gibi yan istatistiklere girmiyorum.

    uzatmaya gerek yok takımda yeri garanti olan 3 futbolcudan biridir.

    edit : ekleme.
App Store'dan indirin Google Play'den alın