resim
Lionel Jules Carole
Takım:-
Mevki:Sol Bek
Yaş:33
Boy:1.82
Uyruk:Fransa
  • 922
    bence kendisi 2 farkla öne geçilen maçlarda hücum esnasında 3'lü savunmaya dönerek de kullanılabilir, yalnız bunun için sağ stoperin hızlı olması gerekiyor.

    2-0 öne geçtim, dakika 55 diyelim. sağ kanada doğru kuracağım hücumlarda, sağ beki tıpkı bir orta saha kanadı gibi kullanır, oradan sağ açığım ve 10 numaramla iş çıkarmaya çalışırım. arka direkte sol açığım, içeride forvetim de olacak. orta sahalarım da var hem. bu esnada savunmada ileride kalan sol bek sorunum veya kontrada çok az adamla yakalanma sorunum olmayacak. hücumda üçlü savunma olarak yerleşeceğiz. carole solda, göbekte arkaya atılan topları temizleyecek pozisyon bilgisi yüksek stoperim, sağda da yine süratli bir stoperim var. carole havadan da geçit vermeyeceği için, misler gibi. ekstradan stoper almak yerine de 60-65 gibi bir veya iki orta sahayı değiştirip, takım kondisyonunu üst düzeye çekebilirim.

    elde iyi bir görev adamı var. herkes yıldız olmasın, carole gibi kaliteli, iyi görev adamlarına da ihtiyaç var. hem de çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın