• 4011
    son dönemde medyada tesislerin bazılarını elden çıkaracaklarını ve o çok övündükleri amatör şubeleri kapatacakları söyleniyor.

    adnan öztürk a spor'da katıldığı bir programda tahtaya da çizerek amatör branşların galatasaray'a olan maliyetinden bahsetmişti. çoğu kişi başkan adayı böyle elde kalem tahta başına çıkar mı diye olayın aslını kaçırmıştı. yahut amatör branşlar kapatılır mı, rekabetin olduğu yerde galatasaray vardır demişti.

    aslında adnan öztürk amatör branşları kapatmaktan bahsetmiyordu. kendi bünyemizden yetiştireceğimiz sporcularla mücadele etmemiz gerektiğinden bahsediyordu. örneğin aysal'ın yüksek bedelli sözleşmelerle balkanlardan yüzücü getirip durduğunu söylemişti. buna ne gerek var? başkasının yetiştirdiği başarılı sporcuyu parası neyse verip almak uzun vadede ne kazandırır ne götürür az çok belli olmuştur.

    işte aziz yıldırım da bu kafanın bedelini ödüyor şimdi. kendi çapında bir branş olan kürek takımını bile büyük paralarla kandırıp fenerbahçe'ye geçirtti. yahut olimpiyatlarda fenerbahçeli sporcular altın madalya kazanacak dünya rekorları kıracak diye nerede steroidli, ahlaksız türk sporcusu var hemen parayı basıp aldı. aldı da ne oldu? gereksiz yere şişen bütçeler kulübün parasını kara delik gibi emdi.

    akıllar başa yeni geldi ama geç kaldılar. taraftarları ne diyordu hani? siz futbol kulübüsünüz biz spor kulübüyüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın