• 1
    kanımca artık tüm taraftarın birleşip isyan haline geçmesi gereken ihtilal.

    tıpkı gezi olayları çapında taraftarların; genç, orta yaşlı, çoluk çocuk demeden ellerinde pankartlarla meşalelerle florya'ya, kulüp binasına, liseye yürümesi gerek. yüzlerce, hatta binlerce taraftar toplayıp, taraftarları gruplara bölerek her gün ayrı ayrı insanların bu isyana katılımı sağlanabilir. her gün katılmak isteyen, vakti olan da her gün katılır. artık gerçekten geniş çaplı ve ciddi bir organizasyon yapılması gerekiyor. kimseye fiziksel bir zarar vermeden yöneticilerin iş merkezlerine de gidilmeli, arabalarına domates yumurta vs. atılmalı.

    durdurulamayan, bastırılamayan bir isyana ihtiyacı var bu kulübün. tıpkı fransız ihtilali gibi. mevcut yönetim gidene kadar sürecek bir isyan gerek. kulübün durumu gerçekten iyi değil; maddi durumu bir kenara koyuyorum, kulübün içi gerçekten çürüyor. kulübe sahip çıkacak tek bir adam kalmayacak yakında. herkes sindiriliyor, bıktırılıyor. dün alp bey de istifa etti.

    artık kimse kulüple ilgilenmek istemiyor, özbek kardeşlerle iş götürmek istemiyor. fakat özbekler'e karşı da bir seçim hazırlığında bulunulmuyor. özbekler'in arkalarında kim var bilmiyorum ama kulüpten hiç kimse onlara karşı net bir harekete geçmek istemiyor. bu galatasaray için çok yıkıcı bir durum.

    bu isyan ve ihtilal organizasyonunda bu sözlüğe de önemli görevler düşüyor. taraftarın en önemli organize olma yeri burası olmalı. insanlar burdan bilgilendirilmeli, burdan haberleşmeli. sözlüğün tepe noktası ve sözlük içinde birbirini tanıyan, görüşüp halı saha maçı yapan insanlar, zirveler düzenleyen insanlar ilk ateşi buradan yakmalı. buradaki herkes gerçekten galatasaray sevdalısıysa eğer, burası sadece galatasaray hakkında geyik dönen bir yer değilse buradaki arma sevdalıları da harekete geçmeli, galatasaray sözlük olarak en ön saflarda yer almalı.

    yarınları beklersek çok geç olucak; yönetimi, liseyi korkutma ve devirme zamanı geldi artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın