resim
Serkan Reçber
Görev:Genel Müdür
Takım:Kasımpaşa
Yaş:48
Uyruk:Türkiye
  • 7
    --- alıntı ---
    galatasaray hedefini iyi belirlemeli. hedef şampiyonluk ise riekerink bu baskıyı kaldıramaz. geçiş süreci ise riekerink'ten çok daha iyi, galatasaray'ın yetiştirdiği, tugay kerimoğlu, hakan ünsal, arif erdem gibi isimler var. bunlardan birine teslim etmeliydiler takımı.

    sneijder huzursuz ve galatasaray'dan gitmeli. galatasaray'da kalırsa zarar verecektir. iyi para kazanıyor ama futbolda her şey de para değildir.

    serkan reçber - aspor
    --- alıntı ---

    adam resmen fitne çıkarmaya çalışıyor. galatasaray'ın eski futbolcularına diyor ki; sizi küçük gören galatasaray yönetimini unutmayın ve ilk fırsatta hesap sorun. riekerink'i de en kısa zamanda çökertmek için gereken şeytanlıkları hazırlayın.

    sneijder'in de gitmesini istiyor. çünkü galatasaray'ın fener'e karşı psikolojik üstünlüğünün üç önemli sebebinden biri olan (diğerleri muslera ve giden melo idi) sneijder'den kurtulmak istiyor. sneijder'in gitmesi gerektiğini belirtirken uydurduğu bahaneler de çok komik.

    sadece bu zat değil, birçok spor yorumcusu, kalplerindeki kin ve nefretin etkisiyle zehir kusuyorlar. hem de milyonlarca insanın huzurunda tv'lerde yapıyorlar bunu. allah hepsine insaf ve akıl versin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın