• 3
    "kuranın şifresini çözen adam"ın 2016 güncellemeleriyle futbola entegre edilmiş versiyonu. bu kadar bomboş lafı bu kadar ağır ciddiyetle yapabilen kendisiyle birlikte üç kişi var dünyada zaten. diğer ikisi de "o tarz benim" programlarında üzerindeki elbiseyi beğenmedi diye karşısındaki kızcağızı ağlatana kadar asık suratla fırça kayan modacı abiler. bu özgüven, bu dünyayı ben yarattım havası, bu kafa nereden geliyor ciddi merak konusudur. bu adam ekrandayken televizyonu sessize alıp sadece ekrana bakın, karadeliklerin sırrı ya da benzeri bir konudan bahsediyor zannedersiniz. oysa gelişen muhabbet üç aşağı beş yukarı şöyle birşeydir.

    spiker: bu sezon da ağır kış koşulları futbolu olumsuz etkiliyor..
    t.k.: evet bu sezon oynanan 234 maçın 76 tanesinde 45-50. dakikalar arasında doğu yönünden rüzgar esmiş, bu maçların bu dakikalarında 4 tane deplasman, 7 tane ev sahibi takım golü atılmış. demek ki doğudan esen rüzgar deplasman takımı için ciddi bir avantaj sağlıyor.

    bu istatistiği henüz duymadım tabi ama bu derece boş, gereksiz ve bir anlam ifade etmeyen istatistiklerden ibarettir replikleri. bütün bu istatistikleri kime tutturuyor, kendi tutuyorsa hiç arada durup düşünüyor mu, benim eleştirmek için bile yazmaya utandığım kadar bir sike derman olmaz istatistikler üzerinden yorumculuk kasarken nasıl bu kadar kendinden emin olabiliyor; bunların her biri ayrı bir doktora tezi konusudur.

    bi de kendisine son derece haklı olarak sallayan izleyiciyi mimleyip program bitene kadar her fırsatta laf sokma tribi var ki...
App Store'dan indirin Google Play'den alın