• 4588
    hiç romantiklik yapıp iyi günde kötü güne muhabbeti yapıp, arma aşkından bahsetmeyin. bu kulübe arma aşkıyla bağlı olan bizlerin bu kulüp üzerinde hiçbir söz hakkı yok. sadece bu kulüp üzerinden ve dolayısıyla bizim üzerimizden zengin olan ve tek amacı bu olan azınlığın söz hakkı var.

    ey gerçek galatasaraylılar,
    bu sözüm sizlere. bundan sonra bu kulübe dair harcadığınız tek bir kuruş bile bu kulübün iyiliğine değil kötülüğünedir. tribünlere gitmeyin, storelardan alışveriş yapmayın, yayıncı kuruluş üyeliklerinizi iptal edin. gerekirse eğer başka bir takım taraftarı olarak yine maç yayını alabilirsin galatasarayımızı uzaktan da olsa görebilmek için. yeter ki galatasaraylı gibi gözüküp parasporlu olanlar bu takım üzerinden gelir elde etmesin.

    ey gerçek galatasaray taraftarı,
    artık gücünün farkına varma vaktidir. günümüz endüstriyel futbolunda seyirci olmadan hatta amiyane tabirle müşteri olmadan takımlar bir hiçtir. bizim bu noktadaki görevimiz bu kulüpten elimizi ayağımızı çekmektir. böylece boş tribünlere oynayan, storeları sinek avlayan ve yaıncı kuruluş üyeliği olmayan bir kulüp üzerinden para kazanamayınca parasporlular ya bu devran değişir ya da bu kulübün sonu gelir. ama ne olursa olsun bu düzen artık sona ermeli. gerekirse sıfırdan başlanmalı ama sona ermeli.
App Store'dan indirin Google Play'den alın