resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5112
    solda adini gorunce artik hamit'e degil, kendime, taraftara kiziyorum. bu futbolu ne ara bu kadar populer hale getirdik? ne zamandir butun ilgimizi, aklimizi, fikrimizi futbola yoneltip futbolu pazar haline getirdik, para babalarinin dikkatini cektik?

    ne zamandir belki de ayagina top degmeyecek adama yılda 1 milyon lira para vermeyi düşünebiliyor klubumuz? ustune ustluk ne zamandir biz bu parayi "300bin euro gayet uygun" diyerek degerlendiriyoruz??

    simdi hamit bu yazilanlari okusa yine "bu da bizim rizkimiz" der ama benim seslenisim klube: madem bu kadar bol para var, sacacak yer ariyorsunuz, hatta hemen hepiniz "300bin euro ne ki?" diyorsunuz; bu parayi hamit'e vermeyin kardesim. gidin fakire fukaraya dagitin. kredi borclariyla basbasa kalan maden iscilerinin ailelerine dagitin, sehit ailelerine dagitin, memleketin ucra koselerinde imkansizliklar icinde okumaya calisan cocuklara verin. inanin bu size "cerez parasi" gelen para yuzlerce insani omur boyu mutlu eder.

    en acisi da bu sene bahsi gecen para hamit'in gecen sene hic bir sey oynamadan aldigi paranin 10'da 1'i. gecen sene aldigi parayla neler yapilabilirdi bir dusunun...

    edit: duzenleme
App Store'dan indirin Google Play'den alın