• 192
    benim galatasaraylılığı askıya aldığım yok. ama store alışverişi yapmıyorum. neden? canım paramın sabri efendiye gitmesini istemiyor, keza hamit'e de. bitti. futbol maçlarını yalan olmasın izledim. ama bilgisayardan izledim, sene başı burak bize yeter lafını duyduğum anda lig tv'yi iptal ettirdim. para vermek istemedim. maçlar açıkken de bir yandan tv açıktı. bileklik almadım. çünkü yine paramın aynı şahıslara, kaan baysal'ın akrabalarına gitmesini istemedim. basketbol takımımızı da evde izlemedim, yani bir yerlerden hani katkım olur mu diyerekten dışarıda izledim para vererek. maçlara şehir farklı olduğundan ve yaşanan bilet rezaletinden dolayı gidemedim. basketbol takımına bütün hakkımı helal ediyorum, fenerbahçe serisinde de biraz üzülsem de kızmadım. avrupa'dan kupa getirdiler, seneye de euroleague'de top 8 oynamalarını arzu ediyorum.

    galatasaraylılığı askıya almadım.
    ama liseci zihniyetin, peşkeşçilerin, komisyoncuların yer aldığı galatasaray yönetimi var ya, onun futbol takımı var hani.
    hah onun ürünlerini almıyorum, maçlarını da izlesem de para vermiyorum.
    benim galatasaraylılık anlayışım bu, ben takım için iyi şeyler yaptığımı düşünüyorum. bitti.
    fiat egea reklamlarında denildiği gibi, pısırık, tepki göstermekten aciz, önüne ne koysan yiyecek tipler store'a akın etse de olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın