• 18
    adamı kullanıp kullanıp salakça attılar valla. takas olmayı kendi mi istedi bilmiyorum. sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalmıştı. ondan desem ersan'ın da sözleşmesi bitmişti takım opsiyonu vardı o da aynı hesap. westbrook - scott brooks çöpler, yüzünden okc yıllardır şampiyon olamadı ama şampiyon olmaya yaklaşabilmelerinin bile en ekstra faktörü bu adamdı.

    - hem 4 hem 5 oynar. mevkisinin en iyi savunmacılarındandır.
    - çok yüksek yüzdeyle orta mesafe atar. üçlüğünü de geliştirdi 1-2 yıldır.
    - maç boyu şut kullanmasa aynı çabayı sarfetmeye devam eder.
    - atletiktir ağır kalmaz. güçlüdür de.
    - takım oyununa çok uyumludur.

    okc için safi yarardı bu adam. çünkü westbrook paşanın sürekli içeri girebilmesi için uzunların dışa açılarak pota altını boşaltması gerekiyordu. bu adam da çok iyi orta mesafe attığından dolayı rahatlıkla dışa açılıp alan açabiliyordu. e zaten wb - durant olan takımda(eskiden harden da vardı) yanındaki oyuncuların tamamlayıcı ve özellikle savunmada üst düzey olması lazım. bu adam en iyi savunmacılardan biri ve hem hücumda hem savunmada bu ikiliyi en iyi tamamlayacak 4 numaralardan biri. westbrook zaten en bencil oyuncu, hal böyle olunca durant de son yıllarda iyice açığa çıkan sinsi egosundan dolayı eline gelen topu atmak durumunda kalıyor. takımdaki diğer adamlara kullanacak top kalmıyor. birçok oyuncu maçı koşkoş niteliğinde oynuyor. e hal böyle olunca hiç top kullanmasa da hiç sorun çıkarmadan devam edebilecek oyuncular lazım. ibaka da yıllarca harcanmasına rağmen ses etmedi. dengesiz bir oyuncu da değil, aksine çok istikrarlı. okc'nin pisliğini hep bu adam temizliyordu. adams geldi de 2 kişi oldular. şöyle söyleyeyim, ibaka golden state'de olsa bu sezon muhtemelen cleveland'ı süpürürlerdi.

    orlando için müthiş hamle. verim alamadıkları yeni transfer ersan'ı gönderdiler. bir de küçük takımın büyük oyuncusu oladipo'yu yolladılar. ibaka'yı aldılar. yeni sezonda artan caplerle de oladipo'nun yerini de free agent piyasasından doldururlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın