• 12
    kaşla göz arasında iyi hamlelerle biraz daha güçlendiler. şampiyonluk adayı yapmaz ama daha iyi takım oldukları kesin.

    george hill gitti ondan 1 gömlek daha iyi oyuncu ve daha önemlisi çok daha dinamik bir oyuncu olan jeff teague'i takıma kattılar.

    2016 draftının 20. sıra seçimi ve sezonunu tam bilmediğim(muhtemelen seneye falandır) pek de önemli olmayan ikinci tur draft hakkını verdiler, karşılığında iyi bir 6. adam ve görev adamı thaddeus young'ı aldılar.

    jeff teague - ellis - p.george - myles turner(t.young) - j.hill fena kadro değil. rotasyonda cj miles, stuckey, ty lawson(sözleşmesi bitti), mahinmi gibi oyuna etki edebilecek adamlar var.

    pg: teague - ty lawson ikilisi yeterli ve iyi arası.
    sg: ellis ilk 5'in kadro yapısına çok uyumsuz. iyi bir sezon da geçirmedi zaten. mutlak suretle büyük hedefler için iyi bir takasla elden çıkarılması lazım. yedek olarak stuckey çok iyi. 2-3 yedeği olarak cj miles çok iyi.
    sf: paul george overrated ama iyi oyuncu sonuçta. solomon hill 3-4 rotasyonu için çok iyi ama sözleşmesi bitti, yenilenmeli.
    pf: turner gelecekte çok şey bekleniyor henüz hazır değil ama dakikaları t.young ile paylaşacak ki bu görev için young çok doğru tercih.
    c: en kötü mevkileri. jordan hill - mahinmi ikilisi büyük hedefler için yetersiz. hill dengesiz bir uzun arada iyi işler de yapabiliyor. mahinmi daha odunumsu.

    özetle iyi hamleler yaptılar, kağıt üzerinde de doğudaki takımlara nazaran iyi takım oldular. şutör ve pivot pozisyonuna iyi takviyeler yapabilirlerse doğuda ilk 4 savaşı verirler. bu kadroda oyun yapısı olarak ellis çok sırıtıyor. pivot konusunda da direkt yetersizler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın