resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U19
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 8641
    yeryüzünde gördüğüm en yüzsüz futbolcu.

    zamanında teknik direktör tarafından istenmeyip, yönetim tarafından istenmeyip kadro dışı bırakıldın yetmedi taraftar tarafından istenmeyip ıslıklandın, protesto edildin yine gitmedin. ben bu kulübün evladıyım falan filan kalmaya devam ettin. halbuki biraz gururu olan adam evladıyım dediği kulüp tarafından istenmiyorsa gider bu kadar basit.

    takımda kalma sebebinin arma aşkı, kulübün evladı olma, takıma aşık olma falan değil para olduğu da göbeğinin çapından belli oluyor zaten. para için değil de hırs yaptığı için takımda kalan bi insanda bira göbeği olmaz kimse kimseyi kandırmasın.

    ne diyelim beni takımdan zaten sen ve senin gibiler soğuttu, uzaklaştırdı o yüzden kızmıyorum artık. ne gs store'un ne tt arena'nın önünden bile geçmiyorum, bir kuruş para bile harcamıyorum. o yüzden kendimi kötü de hissetmiyorum artık. sözleşme yenilenecekse seninle yeniden aldığın her kuruş helal olsun, afiyet şeker olsun güzel güzel ye paranı. istediğin kadar da kal takımda şu saatten sonra. sen evladısın çünkü bu kulübün. biz kimiz ki :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın