resim
Serdar Aziz
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Stoper
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 707
    1. hata: mali yönden epey sıkıntılı olan galatasaray'ın transferde birinci önceliği stoper midir? bence değildir. zaten kadroda 4-5 stoperimiz var bizim. 4.5 milyon euro serdar+2.5 milyon euro donk. bu paraya veya biraz daha fazlasına sağlam bir santrfor alabilirdik. önceliğimiz santrfor olmalıydı.

    2. hata: serdar aziz fark yaratan bir isim midir? mesela koray'dan kaç gömlek iyi futbolcudur. belki de koray'dan iyi değildir, göreceğiz yakında bunları. bu riske değmezdi.

    3. hata: bu çok net fatih terim transferidir. ömer toprak'ı silen fatih terim'in milli takımdaki birinci stoperi serdar aziz. hoca büyük ihtimal hem milli takımı hem galatasaray'ı çalıştırmak istiyor. belli ki gerekli izinleri de almış. neden yabancı stoper değil de serdar aziz? milli takım menfaatleri için işte. hoca bir taşla iki kuş vuruyor ama olan yabancı sınırının sorun olmadığı bir zamanda yerli peşinde koşturan galatasaray'a oluyor.

    4. hata: serdar aziz çok sık sakatlanan bir oyuncu. sağlam, garanti, istikrarlı bir stoper için uygun aday değil. yani sağlık ve form durumu da soru işareti.

    inşallah endişelerimde ve tahminlerimde haksız çıkarım. ama başlangıçta bu transfer her yönden hatalı gibi gözüküyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın