resim
Yasin Öztekin
Takım:Bucaspor 1928
Mevki:Sol Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Türkiye
  • 2150
    bugün fanatikte bir haber okudum. doğrudur yanlıştır tartışılır. haberin içeriği şu şekilde

    --- alıntı ---

    menaceri önder ince vasıtasıyla sık sık yönetime haber gönderen ve 1 milyon euro’luk garanti maaşına zam isteyen yasin öztekin’e, yönetimden ret cevabı geldi.

    tecrübeli futbolcuya isterse bir başka kulübe transfer olabileceği ve bu konuda kendisine yardım edileceği bildirildi.

    ancak yasin’e şu ana kadar galatasaray’dan daha iyi bir teklif yapan kulüp yok. dolayısıyla deneyimli oyuncunun galatasaray’la yola devam etmesi bekleniyor.

    --- alıntı ---

    --- dikkat ---

    ancak yasin’e şu ana kadar galatasaray’dan daha iyi bir teklif yapan kulüp yok. dolayısıyla deneyimli oyuncunun galatasaray’la yola devam etmesi bekleniyor.

    --- dikkat ---

    --- daha derinden bakarsak ---

    ancak yasin’e şu ana kadar >>>>>>>>>>>>>> galatasaray’dan daha iyi bir teklif yapan kulüp yok<<<<<<<<<<<<<<<<.

    --- daha derinden bakarsak ---

    şu anda galatasarayda kazandığının %60ını dışarda kazanamayacak en az 10 futbolcu vardır.

    ben bir işte çalışırken başka şirketler bana aynı rakamları teklif ederse hatırdır vefadır düşünürüm. ama bana maaşımın 1,5 katını teklif ederlerse giderim.galatasaray büyük kulüp elbet galatasaraydaki futbolcular kendilerini tatmin edecek rakamları alacaklar ama sen gidip futbolculara dışarda alacakları rakamın 3-4 katını ödemeye başlarsan işin rengi değişir. senin elinde umut diye bir forvet var 2 m€ civarı rakam alıyor ve yılda 3-4 gol atıyor. şimdi sen bu adamı göndermeye kalksan kimse ücretini karşılamak istemez dolayısıyla. yasine bugün zam yap. 1 m€ yerine ver 2m€ yu. seneye yasin sana külfet olarak geldi mi ne yapacaksın. ben söyleyeyim yine başka bir takıma gönderip alacağının bir kısmını sen ödeyeceksin.

    hasan şaş ile metin tekinin bir diyaloğu vardı. hasan şaş sen sneijder'e 5 m€ verirsen türk futbolcu gelir ben de 2-3 isterim der diyordu. haklı görüyordu kendini kardeşlerini koruması yüceltmesi gerekiyordu. metin tekin de şuna benzer bir cevap vermişti. eğer bir futbolcu 800 bin € kazanıyorsa ve gelip senden 2 m€ istiyorsa bir piyasasına bakın. eğer dışarı başka bir kulübe gidip o bedeli alabilecekse verin. yok 800 binlik oyuncuyu gidip diğer kulüpler 400-500 bine transfer etmeye çalışıyorsa bırakın gitsin.

    bizimkiler hep aman üzülmesin aman kırılmasın vefa can canan diye saçtılar paraları. sonra da gidip kulüpte çalışan çaycıdan hesap sordular muhasebeciyi işten çıkardılar.

    ben biliyorum ki yarın çıksın biri desin ki galatasarayda düzeni değiştiriyorum. artık kimse kulübü sömüremeyecek. üyeler ellerini daha fazla taşın altına sokmak zorunda. galatasaray adasını yöneticilere de dışardakilere de aynı bedelle açıp para kazandıracaz gibi üyeleri değil camiayı mutlu edecek adımlar atacaz gs store'u daha genç ve orta yaşlılara hitap eden * bir yapıya kavuşturacaz desin galatasaray büyük taraftarıyla inanılmaz bir ekonomi olur. ama yönetimlerin ilk hedefi üyelerin galatasaray adından ve büyüklüğünden daha fazla faydalanması olunca store'a giresin de gelmiyor güzel kardeşim maça gidesin de.

    edit: bir de trilyonluk gazetesiniz amk spor haberinde menacer yazmak nedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın