resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 11516
    ben bu adamı seviyorum. çekilin savunacağım. çoktandır yazmak isteyip de yazmıyorum. gitmeden evvel dibe vurmuş performansı yüzünden beni bile soğutmuştu kendinden. ofsayta düşmesinden çok ellerini kollarını açması, sürekli faul yapması deli ediyordu. ama burak bu. yıllardır böyle. adamın pozisyonlara tepkisi bile her maç aynı. ezberledik. biraz da bu yüzden sıkıldı taraftar. performansı da düşünce tepkiler kaçınılmaz oluyor.

    son dönemlerde ise özlediğimi fark ettim. ondan sonra forvet kıtlığı çekmemiz. gol atamaz oluşumuz kendisini özletti. cenk tosun diyorlar da, cenk tosun burak'ın çeyreği zor eder. belki 2-3 sene sonra burak seviyesine gelir. burak düşüşte olmasına rağmen cenk'ten daha iyi olduğunu euro 2016'daki ispanya ve çek maçında gösterdi. ispanya maçının da bizim adımıza tek iyi oynayan oyuncusuydu.

    futbol dışına geçelim. çek maçından sonraki açıklamalarını samimi buldum. siz istediğiniz kadar arda ile burak'ın duygu sömürüsü yaptığını falan iddia edin. bazı insanların rol yapıp yapmadığını anlarsınız. ''abi bize hiç sormadınız ki, hep başkalarının dediklerini yazdınız. abi bize sorsaydınız ya'' dedi ya burak. ben orada şüphelerimden vazgeçtim. bir şey olduğu belli ama suçsuz olduklarını düşünüyorum. öyle olmasa hoca ikisini de oynatmazdı. selçuk'u da oynatmazdı. birileri karıştırmaya çalışıyor takımı. bunlar gazeteci, eski futbolcu her ne boksa. biz de sazan gibi atlıyoruz. ulan yıllarca galatasaray'ı bu tarz haberlerle yıprattılar. artık fatih terim düşmanları mı yapıyor bunu yoksa genel olarak galatasaray aleyhinde mi bilemiyorum. şu prim iftirası, emre mor'a antrenman'da pas atılmıyor yalanı falan yemin ediyorum şu ikincisine inananın kafasını ramsay bolton'ın köpekleri kemirsin.

    bir de şu adama karısı üzerinden vurdular. çok üzüldüm lan. tamam amk milyonlar kazanıyorlar. paraya para demiyorlar. evet hepimizden daha güzel hayatları var. bu onları insanlıktan çıkarmıyor. bildiğim kadarıyla gençlik aşkıyla evlendi. çocukları da varmış. bunca zamandır eşine şiddet uygulamıyordu da şimdi mi dövmeye başlamış? karısının direkt boşanma davası açıp 12 milyon tl tazminat + bilmem kaç bin nafaka istemesi normal mi? bakın karısına da suç atmak istemiyorum. buna rağmen burak çıktı çocuklarımın annesi, ruh sağlığı ne olursa olsun çocuklarımın annesi bir şey demeyeceğim dedi. babalar gününde çocuğu ile olan fotoğraflarını paylaştı instagram'da. belli ki çoktandır göremiyor. ve bu adam aşırı duygusal. şu asena mevzusunda caner gibi süzme bir adama bile üzüldüm ben. evet burak şımarık, burnu havada vs ama iyi biri. bazı insanları olduğu gibi seversiniz. zlatan gibi. adam egoist falan ama onu o yapan da o biraz. burak'ı burak yapan da bu hareketleri. rakipler için itici olabiliyor ama milli takımda veya galatasaray'da hoşuma gidiyor. faul ve ofsayta düşmesinden bahsetmiyorum tabii. gol sonrası hareketleri, rakip taraftarlara hakettiklerinde cevap vermesi.

    milli takımın birinci ve tek forveti. üzmeyin şu adamı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın