• 37
    fatih terim klasik fatih terim.

    hemen caner'i aradan çıkartayım. caner'in maç eksikliğinden muhtamelen kesik yedi. ben gökhan'ın da kesik yiyeceğini bekliyordum ama hala gökhan'a inanıyor.

    oğuzhan ve hakan'a gelirsek bu adamlar sahaya kanat atma isteğinden dolayı kesik yediler bana göre. bunu teknik olarak tartışırız, ama kanat lazım takıma bu bana göre kesin. hakan'ın arkasıyla yeterli mesafeyi koruyamadığından bu yüzden sağ kanattan sıkıntı yaşadığımız sonucuna varmış olabilir fatih terim. belki de bu yüzden gökhan'ı tuttu. bunlar hep tartışılabilecek şeyler.

    gelelim arda ve burak'a. duyuyorum madem öyle neden hakan'ı ortaya çekmedi diyorsunuz. doğru bir hamle. zaten tutmazsa muhtemelen bir hakan hamlesi gelecek. ama bütün hafta biz ne okuduk. arda ve burak'ın üzerine yüklenmiş bir sürü haber okuduk. şu an fatih terim alın size fırsat verdim herkesin ağzını kapayın diyor. fatih terim'in sevdiği işlerdir. özellikle gerginlikten verim almayı iyi bilen bir adam. bakalım verim alabilecek mi, hep beraber göreceğiz.

    bu 11 bir ceza 11'i değil. futbol 11 kişiyle oynanabiliyor birileri oturacak, o da benim planıma göre olacak 11'i. bakalım arda ve burak neler yapacaklar. ben fatih terim'in bu ikisinden istediğini alamazsa çokta bekleyeceğini düşünmüyorum. muhtemelen kafasındaki şu. ben bu adamların performansında bir sıçrama yapabilirsem bana bu adamlar üst turu getirebilir. yapamazsam yerlerine koyabileceğim adamların kalitesi gayet yerinde hatta performans olarak bu kalite gideni tamamen unutturabilir diye düşünüyor. en azından ben böyle tahmin ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın