resim
Gökhan Gönül
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Türkiye U21
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 1384
    çok kızıyorum çok.

    ben hiç bir zaman futbolcunun parası peşinde koşmasını garipsemedim. para değerlidir. ne kadar kazanırsanız kazanın arada ki 300 bin euro herkese batabilit ama...

    yahu gökhan ben birazdan yazacakları mı çok az sporcu için düşünmüşümdür. senelerce üst düzey futbol oynadın. fenerbahçe'den güzel para kazandın. futbolculuğun demini de aşmaya başladı. eee ne bu geri adım.

    gökhan fener ile olan çekişmesinde haklıydı. verilem maaş eder ile alakalı değildir. değerdir. yani, bizden bakalım. takımım en çok kazananın sneijder. ben ona ne kadar yakın kazanırsam o kadar değerli olurum. biraz sayıları abartalım. sneijder senelik 15 milyon euro kazansın. ben 2 milyon euro kazanırmsam yine olay çıkartırım. çünkü benim nezdimde benim değerim sneijder'in değerinin 15de 2'sinden fazla. eğer birisine ederinden fazla veriyorsanız, ona verdiğiniz fazlalık kadar da diğerlerini beslemeniz gerekir.

    gökhan bu temelli bir konuyla gündeme geldi, üsluotanda rahatsız oldupu için uzak durdu. sonra beşiktaş ve yurt dışı istediği parayı vermeyince fener'e geri dönmeye çalıştı ve fener gökhan'ı kabul etmeyince hop zeytinyağ gibi üste çıktı. ne gerek vardı geri adım atmaya gökhan. yazık değil mi senin kariyerine. illa orta avrupadan talibin vardır. git oralara kariyerinde bir yurt dışı da yazsın. ama bunu yapma yahu.

    kim bu kafaları veriyor bunlara.
App Store'dan indirin Google Play'den alın