resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11293
    sözleşme pazarlığına gelince dünyanın en profesyoneli, o sözleşmelerin gereğini yapmaya gelince dünyanın en duygusalı en vatanseveri en galatasaraylısı en x y z'si ekolünün öncüsü.
    hiçbir zaman haksızlığa uğradığına inanmıyorum. neden kendisinin başına gelenler başkalarının başına gelmiyor? veya kendi başına gelen başkaları nasıl oluyor da yönetiyor o krizleri de arda yönetemiyor?

    neden dünyaları kazanan bu kibir çuvallarını her koşulda desteklemek zorunda olalım? yıllardır anlatamadık şunu. "galatasaraylılar bana destek çıkmadı", "milli takım maçında kendi vatandaşlarım destek çıkmadı ispanyollar destek çıktı" falan filan.

    söz verip sözünü tutmamış ve galatasaray'ı yarıda bırakmış birisi arda. orda bitmiştir. galatasaray'a bilerek isteyerek zarar vermiştir. o saatten sonra "bizi temsil ediyor", "galatasaraylı arda", "galatasaray kampını ziyaret etti ne kadar da düzgün" falan filan bunlar içi bomboş ve tamamen hamaset içerikli argümanlar.

    kesip atmayı öğrenmeliyiz artık. nasıl ki bizi söz vermelerine rağmen terkedip gitmeyi öğrendiler "profesyonellik gereği", "kariyerleri için" falan filan biz de gönül verdiğimiz renklere öncelik vermeyi öğrenmeliyiz.

    arda barcelona'nın futbolcusudur. galatasaraylı olduğunu iddia eden de komiktir. tıpkı arda'nın galatasaray'ın teklifini komik bulması ve galatasaray'ı söz vermesine rağmen bırakıp gitmesi gibi. arda bir takım tercihlerde bulundu ve şimdi sonuçlarını yaşaması gerekiyor.

    umarım bir akıl tutulması daha yaşayıp son vurgununu tekrar galatasaray'dan yapmasına izin verilmez.

    yeni türkiye milli kaptanı diyebilirsiniz, eski galatasaray futbolcusu diyebilirsiniz, barcelona'nın sözleşmeli futbolcusu diyebilirsiniz hepsine tamam. ama arda ne kadar atleticoluysa o kadar galatasaraylıdır. bunu kabüllenin artık. etmezseniz de bu saçmalığı paylaştıkça aksinin dillendirilmesinden de gocunmasınlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın