resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11291
    kabak tadı veren futbolcu. bazılarınız diyor ki hep kendisine yüklenildi, tek kötü oynayan o muydu vs. tabii ki kendisi bu turnuvanın tek rezili değil, zira a'dan z'ye gözümüze çarpan olumlu bir şey yok. fakat iş sahada yürümeye gelince, kusura bakmayın ben öyle "barcelona topçusunu" itin g.tune sokar sokar çıkarırım.

    neden en çok tartışılan, eleştirilen kendisi? 17 haziran 2016 ispanya türkiye maçında golü mehmet topal'ın bireysel hatasından yedik. peki neden mehmet topal'ı kimse ıslıklamazken, ağır eleştirmezken bütün okların hedefindeki isim arda turan oluyor? mesela takım içi huzursuzluk haberleri geldiğinde, neden kesin bu huzursuzluk çıkaranların içinde arda'da vardır diyoruz?

    bana kalırsa iş bir yerden sonra karaktere çıkıyor. zaten birçoğumuz 2011'de bizi ani olarak bırakmasından sonra bir türlü olduramıyoruz bu işi. kendi adıma konuşuyorum, her oynadığı reklam filmi, her medyatik arkadaşı,"bayrampaşa" üzerinden kendisini sürekli yoktan varolmuş gibi göstermesi, bazı kesimlere yakınlığı, sosyal medyada prim yapma çabası, her şeyiyle bana son yıllarda en antipatik gelen futbolcuların başında arda turan.

    öyle ya da böyle euro 2016'ya katıldık diyoruz, başımızda fatih terim var diyoruz, her şeye rağmen içimizde bir umut kırıntısı var fakat bu milli takım futbol sahasında olduğu gibi bizim umut kırıntılarımızın da üstünde yürüyorlar. gel gör ki turnuva bitecek sen, ben dert yanacağız. beleş fransa tatilinden dönen yürüyen adamlar ise cepleri primlerle dolmuş bir şekilde kendilerini mavi sulara atıp tatillerine başlayacaklar. bu da hayatın gerçeği.
App Store'dan indirin Google Play'den alın