• 1311
    henüz oturmami$ fakat potansiyeli olan takim. bundan dolayi son bir fatih terim gazlamasi ile sidik zoruyla $ampiyonaya katildi. gazin devam etmesi için reklam fimi çekildi. zira ba$ari ancak gaz ile gelecekti. lakin futbolcularin gaza gelmeleri gereken yerde, gaza gelen ve beklentileri üst seviyelere ta$iyan, taraftarlar oldu. takim inancini yitirmi$ (belki de para için oynayan) futbolculardan olu$uyordu. fransa 2016nin ilk iki maçinda da benzini biten lpg'li oto misali, bir türlü gaza geçiremediler arabayi ve yari yolda kaldilar ve taraftar da hakli olarak tepkisini koydu.

    $imdi önlerinde tek bir yoku$ kaldi. son bir gaz ile arabayi o yoku$a kadar getirebilirler ise, bir ihtimal belki, peygamber vitesinde arabayi vari$ noktasina ula$tirabilirler.

    lakin bunu yapacak ne bir kaptan var ne de ona destek olacak bir ekip..

    milli takimin euro 2016 da ki özeti budur. $ampiyonaya katilmamamiz gerekiyodu. katilinca beklentiler bir den yükseldi. hepimiz nerelerden geldigimizi unuttuk. takim kötü! hatta bence turnuvanin en kötü takimi ama biz $ampiyonaya katilinca, dedik nasil olsa bir $ekilde ite kaka götürürüz. oyuncularin kondüsyonu yerlerde. mental olarak da kondüsyonlarindan halliceler. inanç kalmami$, karde$lik falan yok takimda, kimse mutlu degil, herkes toptan kaçiyor.

    fatih terim asil hedef 2018 demi$ti ve eminim futbolcular en çok bundan etkilendi.

    olur böyle. ali$ik degiliz milli takimdan böyle $eyler görmeye ama sineye çekeriz, unuturuz elbet.

    $imdi son olarak adam gibi çek maçina çiksinlar ve kanlarinin son damlasina kadar sava$sinlar. tur umurumda degil. bir sonraki tur nasil olsa tokat manyagi oluruz. yeter ki iyi bir futbolla, mücadeleci bir futbolla kendilerini affetsinler, ba$ka bir $ey istemem..
App Store'dan indirin Google Play'den alın