resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11278
    10 sene önce fenerlisinden beşiktaşlısına, sağcısından solcusuna, edirne'den kars'a kadar tüm memleketin sempatiyle baktığı bir adam iken bugün geldiği nokta üzücü hatta kahredicidir. işin bu noktaya gelmesinde 5 hisse varsa 2'si kendisinin 3'ü de onu başıboş bırakan galatasaray camiasınındır.

    kendisini savunacak değilim, zira bu noktaya gelmek herşeye rağmen kendi yaptığı bir tercihti. yıllar önce zekasını, karakterini öve öve bitiremediğimiz bir adamdı; aramızda birkaç yaş fark olmasına rağmen haline tavrına hayran olduğumuz türden bir adamdı. tribünden ıslıklanmayı geçtim, derbilerde falan futbolcuların yanında sahaya çıkan çocukların yanında durmak için birbirini ezdiği bir karakterdi.

    bugün gelinen noktada itici, antipatik, samimiyetini kaybetmiş ve afedersin götü kalkmış bir adam olarak görülüyor; bu alemlerin gördüğü en samimi ve alçakgönüllü adamlardan biriyken bu noktaya gelmek tersten de olsa acayip bir başarı. bu adam 10 sene önce galatasaray efsanesi adayıydı resmen. yeteneğiyle, haliyle, tavrıyla, karakteriyle. şimdilerde her sabah adı bir yolsuzluk iddianamesinde geçti mi diye merak ettiren bir adam oldu çıktı.

    zamanında ona "kimisi sinema peşinde" diye böğürenler de, beleş pilav kavgasından kafasını kaldırıp iki nasihat etmeyi çok görenler de, ibne basının her türlü gazlamasına hay hay diyenler de, acun ılıcalı ve emre belözoğlu gibi bu leş düzenin bayrak taşıyan adamlarının kucağına atanlar da en az kendisi kadar; hatta kendisinden daha fazla sorumludur bu tablodan.

    kimse kusura bakmasın, el birliğiyle başardık bunu.

    fenerbahçe hiçbir zaman altyapısından böyle bir karakter çıkaramaz ama bizim bir noktaya getirdiğimiz yetenekleri böyle böyle elimizden alır.
    biz de iş işten geçtikten sonra dahi olaya uyanmadan hayatımıza devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın