• 1301
    milli takım için özellikle bugün çıkan haberler ne yazık ki doğrudur.

    fransa'da milli takımın içinde olduğumuzdan net olarak karamsar tabloyu görebiliyoruz. oyuncular gruplaşmış. kimsenin birbirine saygı duymuyor. ne yazık ki fatih hocamın disiplininden eser yok. 20 yıldır tanıdığım fatih terim gitmiş yerine dublörü gelmiş sanırım. mentör diye dahil edilen tuncay şanlı ve tümer metin takımın altını oyuyorlar. tümer metin elinde telefon bütün gün olanları şansal abisine rapor ediyor. gökhan gönül yalvar yakar fenerbahçe'ye dönme çabasında. gece yarılarına kadar aziz yıldırım'a ulaşma derdine düşmüş. prim konusu herkesin dilinde. milli duyguyu hisseden ya da vatan sevdasına oynayan bir tane futbolcu yok. bu tip söylemler ancak reklamlarda kalmış.

    demirören ile fatih hoca bugün bir araya geldi. görüşme bitmiş değil. fakat gelen duyumlar fatih terim'in arkasındaki gücün daha fazla kendisini desteklemeyeceği yönünde. bu durumda turnuva sonrasında yollar ayrılırsa sürpriz olmaz. aykut kocaman ismini şeytanın biri üfürmüş üst kesime. bakalım neler olacak?

    son olarak ailesine gelen tepkilerden ötürü fatih terim rahatsızlık geçirdi. sosyal medyada yazılan her şeyi takip ediyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın