• 12
    aga, bak euro 2016 bize bu isin gazla olmayacagini ögretti. taktiksel ve fiziksel acidan saglam degilseniz artik duzgun futbol oynayamiyorsunuz.

    bu kontenjana karsi cikan adam bu isi tam kavrayamamis demektir. 14'u birak yabanciyi serbest birakacaksin ki, turk nesilleri forma savasina girebilmek icin daha cok calissin. duygusalliktan cikip, profesyonel dusunmeyi ögrensin. 300.000 nufuslu izlanda bu isi gazla, sözle basarmadi. kapasiteleri yettigi sekilde savasiyorlar, taktik mucadele veriyorlar. 80 milyonluk ulkede cekirdekten yetisecek sekilde mutlaka saglam futbolcular yetistirirsin.

    ama kultur de cok önemli. futbolcular cahil. parayi bulunca reyis, abi, evinden aldiririm, tribine giriyorlar. futbol okulu kuracaksin. aynen okula gider gibi gidecekler. sadece futbol dersleri degil, yabanci dil, sosyal bilimler, fizik, vucut gelistirme, duzgun beslenme, matematik ve kultur dersleri de olacak. makine gibi yetistireceksin cocuklari. bu dersleri veremeyene lisans vermeyeceksin. bak nasil piril piril, kulturlu ve futbolu akliyla oynayan gencler yetisiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın