resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11268
    küfür edilse -ki ediliyordur da toplu halde bir sey yok- tamam diyeceğim ama beyefendi ıslık kabul edemiyor. ulan resmen rakibe gol hediye eden mehmet topal bile isliklanmezken seni islikliyor insanlar. sebebini biliyor musun? ama muhtemelen ben kaptanim ya da benden beklentiler büyük ya o yüzden falan saniyorsundur. oğlum millet senin kamu spotu gibi davranmandan, her halat burnunu s sokmandan ve reklamlarindan bikti.tum bu haddin olmayan islere ragmen sahada ortaya bir sey koyabilseydin yine her seyi yok sayar seni alkislardi bu insanlar.

    buse terim' i sevmiyorum. seçilecek hicbir yani yok bence ama kendisine ve karnındaki masum bebeğe edilen küfürlerle karşı hemen tepki koydu insanlar bu sözlükte de başka yerlerde de. olması gereken de buydu. çünkü o küfürleri eden hayvanlar kadar insan da varbu ülkede. elestiriyi dozunda birakmayi bilen, sınırı geçince sakinlesip hatasını gören insanlar var. ama sen arda, senin bir tarafların o kadar kalktı ki bu insanların sakinlesmesini beklemek ya da onları sakinleştirmeye çalışmak yerine onları kucumsuyorsun, onlara trip atıyorsun. basindaki abilerin o insanlara sallıyorlar. ulan arda, bu insanlar seni futbolun icin isliklasa yine bir nebze hakkisin. futbol takim oyunu dersin, 6 ay top oynamadim dersin, kolay degil dersin, bu zamana kadar yaptiklarimin hic mi hatiri yok dersin vs... ama isler iyi giderken kendini herkesten ustun gorup her knuda atip tutup yuzd 40 a yaranacağım diye yuzde 60 i karsina alirsan bugun de bu duruma dusersin.

    yanlış anlama elbette futbolcunun da siyasi görüşü olabilir. dini inançlari olabilir. ama zaten bu ülkede hiçbir oyuncu ateist, müslüman ya da hristiyan diye isliklanmadi. bir oyuncu oruç tutuyor ya da tutmuyor diye hiçbir zaman toplu halde protesto edilmedi. bir ara bir grup mal balili isimli ısrailli futbolcuyu islikladi sırf ısrailli diye ama sonrasında o gerizekali gruba da tepki konuldu. hakan şükür yıllarca top oynadı, siyasi görüşünü herkes biliyordu ama çıkıp faizler düşmesi vs demediği için herkes onu futbolculuguyla değerlendirdi oynadığı dönemde. ne zaman ki aktif siyaset yapmaya başladı iste o zaman farklı yorumlar da geldi, ben de yaptım hatta o yorumlardan. yani ardacım aktif siyasete bulasacaksan, her reklama atlayacaksan kısacası futbolumla değil de başka şeylerle daha cok gündem olacaksan o zaman futbolunun dışında şeylerle isliklanmaya da alisacaksin.

    bir fikrayla tatlıya bağlayalım arda;

    uçakta karga ve eşek gidiyormuş. karga hostesi çağırmış. hostes buyurun deyince de "ibnelik olsun diye yaptım" demiş. bunu 2 3 defa daha tekrar edince bu kez eşek "lan ben de yapacagim" deyip hostesi çağırmış. hostes gelince de ibnelik olsun diye yaptım demiş. bunun üzerine iyice deliye dönen kadın, karga ve eşeği uçaktan atmış. ikisi de düşerken karga kanat çarpıp dengesini bulup uçmaya başlamış. eşek "karga kardeş sen uçuyorsun peki ben simdi ne yapacağım" demis. karga da uçmasını bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksin demiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın