• 115
    (bkz: 17 haziran 2016 ispanya türkiye maçı) sonrası sosyal medyada fatih terim'in kızı için yapılan, sınırları zorlayan yorumları gördükçe kimlerle aynı havayı teneffüs ettiğimizi gördükçe, yenilgiden çok bu zihniyetinin varlığına üzülmemiz gerektiğini düşünüyorum.

    milletin şirazesi kaymış, yapılan yorumlar normal bir insan evladının düşünceleri olamaz. en ezik, en zavallı onursuzların dilidir bu bunların toplumda değer görmemesi lazım hep birlikte bu vicdansızları yola getirmemiz lazım yoksa işimiz iş.

    neymiş; milli takım rezil bir futbol oynayarak bizleri utandırmış, canını sıkmış, moralini bozmuş kabul ediyorum biz de aynı moral bozukluğunu yaşıyoruz, üzülüyoruz hırslanıyoruz ama ne yapmıyoruz milletin anasına, bacısına, eşine, çoluğuna çocuğuna saydırmıyoruz küfretmiyoruz ağza yakışmayan insan onuruna yakışmayan sözler söylemiyoruz niye çünkü aklımızı kullanıyoruz biz insanoğlunu hayvanlardan ayıran en büyük özelliğimiz olan aklımızı kullanıyoruz frenliyoruz duracağımız yeri biliyoruz sonuçta bunun bir oyun olduğunun farkına varıyoruz.

    bu tarz düşüncelerin filizlenmesine imkan vermemeliyiz, aramızdan dışlamalıyız. iyiyi kötüyü öğretmeliyiz ne idüğü belirsiz bu düşüncesizleri kendi pisliklerine hapsetmeliyiz işte o zaman aslında yapmamız gerekenleri yapmış oluruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın