resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8773
    inanılmaz bir şekilde yine selçuk eleştiriliyor, sanki herkes muhteşem oynamış da bir tek selçuk kötüymüş gibisshgegffqfafqt

    şaka şaka. tabii ki yine rezalet oynadı. altı aylık sakatlıktan dönen nuri, tombalak ozan bile çatır çatır ikili mücadele kazanırken selçuk yine hayalet rolündeydi. sanırım bu durum canını sıktığından "lan benim neyim eksik" diye sert oynamaya başladı fakat bir salyangoz kadar yavaş olduğu için anca faul yapabildi. birçok yana ve geriye pas yaptı, bir iki frikik kullandı ve oyundan çıktı.

    herkes kötü oynasa, selçuk hariç bütün oyuncular kendi kalesine ikişer gol atsa bile yine gelip burada selçuk'u eleştireceğim. çünkü bu herifin inanılmaz düzeyde yüksek maaşını 2019'a kadar ödeyecek kurumun adı çağdaş yaşamı destekleme derneği değil, galatasaray spor kulübü. bu adam maaşını revize etmedikçe veya bu takımdan gitmedikçe bu adamı eleştirmeye devam edeceğim.

    babayiğit olan varsa gelsin, "sen haksızsın hıyarağası, selçuk bu maaşı sonuna kadar hak ediyor çünkü şu şu şu meziyetleri var" desin. ben de sesimi keseyim. ama diyemezsiniz aga, bu adamın mevcut maaşıyla, parasızlıktan kıvranan zavallı galatasaray'ın sırtında bir yük olduğunu yanlışlayacak bir tane argüman sunamazsınız.

    anca sessizce eksilersiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın