resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 11254
    arkadaş kimse senden reklamlarda oynayıp, sürekli röportaj verip, fikir sahibi olduğun/olmadığın her konu hakkında yorumlarda bulunmanı istemiyor. kimsenin umrunda değil senin ortam yapmaya çalışman, ülkedeki önemli iş adamlarıyla, ünlülerle kanka olman. yılda yüzlerce maç izliyoruz şampiyonaları takip ediyoruz. futbol izlemekten zevk aldığımız için manyak gibi gece 2'de 3'de oynanan hazırlık maçlarını bile takip ediyoruz. oyuncuları takip ediyoruz, alakalı alakasız her şeyi gözlemliyoruz yetmiyor yazılan çizilen her şeyi okumaya çalışıyoruz, her olaydan haberdar olmaya çalışıyoruz. az çok anlıyoruz yani neyin nasıl olduğunu. her halde herkes şunda hemfikirdir; kimse bizim oyuncularımız kadar hızlı şımarmıyor, ayakları yerden kesilmiyor.

    sen galatasaray'dan gittin a.madrid'de gerçekten övülecek bir kariyer yaşadın bu kariyerin sayesinde barca'ya transfer oldun. mükemmel bir gurur yaşattın bize. 6 ay oynamamana rağmen milli takımla beraber turnuvaya katılabilmek için büyük efor sarfettin. e noldu turnuvaya katılmaya hak kazanınca tüm hevesiniz geçti mi?

    barca kariyeri de aynı başladı adamın, üff ben barca'ya gelmişim ne de olsa oynarım. barca'ya gelmiş adam gerisini boşver... afedersin ama sen bu kafayla nah oynarsın arda. kötü performans gösterince de ıslıklayan taraftara artistlik yapmayacaksın, gün yüzü görmezsin. adam akıllı topunuzu oynayın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın