resim
Oliver James Norwood
Takım:Sheff Utd
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:33
Boy:1.75
Uyruk:Kuzey İrlanda
  • 3
    football manager'de her menejerin özel oyuncuları vardır. o kariyerde transfer etmese bile açar onun gelişimini sanki çocuğuymuş gibi takip eder.

    oliver ile tanışıklığımız fm 2011'e dayanıyor. sezon ortasında west ham united'dan kovulup liverpool'u devralmışım. takım 12. sırada ve ben takımın başına yeni geçmeme rağmen birkaç maç daha kötü sonuç alırsam kariyeri kapatmak üzereyim. ara transferde bazı transferler yaptım ve buna rağmen hastam tedaviye yanıt vermedi. üstüne en önemli orta saha oyuncum sezonu kapattı.

    ingiliz liglerinde transfer dönemi dışındaki birkaç ayda serbest oyuncuları kadronuza katabiliyorsunuz. ben de orta sahada oyun kurucu pozisyonunda umutsuzca birisini arıyordum. liverpool ayarında serbest durumda bir orta saha nasıl bulacaktım? oliver'ın profiline temsilci önerisi ile baktım. genel özellikleri düşük olmasına rağmen taktiğim açısından ilk baktığım özellikleri harikaydı.* zaten kaybedecek bir şey olmadığından bu genç arkadaşı kadroma kattım.

    oliver daha ilk maçında 40 metreden attığı serbest vuruşla bana galibiyeti getirdi. ağzım açık diğer maçlarda sadece onu izledim. sansasyonel gollerine ve asistlerine devam etti. sanki 30 milyon euroya aldığım bir oyuncuymuş gibi liverpool'u sırtladı ve bizi ilk 5 içine soktu. benimle sezonu tamamlamak için anlaşan liverpool yönetimi bu güzel çıkış için bir sonraki sezon da benimle anlaştı.

    daha sonra kariyere okul dolayısıyla devam edememiştim.

    oliver norwood, adam hlousek, chris brunt, mbaye niang, marco veratti, demba ba, craig dawson, jason steele yıllardır ingiltere liglerindeki kariyerlerimden akılda kalan isimler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın