4 - 0
  • 11
    ma öncesi ve maç içerisinde bursaspor taraftarlarının bu maça nasıl hazırlandıkları, medyamıza pek yansımasa bile sözlüğümüz de dahi konuşulmuştur. videolar eklenmiştir. şunu belirtmek isterim, öncelikle bir konu hakkında yazmadan önce, daha önceden yazılan entrylere bir göz atmak sanırım daha aklı başında entryler girmemizi sağlayacaktır. bu maç ile ilgili, maç boyunca bursaspor taraftarlarının milliyetçi, ırkçı sloganlar eşliğinde diyarbakırspor futbolcuları ve taraftarlarına saldırmışlardır efendim. bu rezilliğe göz yuman bursaspor yönetimine tepki gösteren diyarbakırspor yöneticileri ise suçlu oldular. tepki görüyorlar.

    peki sorarım size şu maç diyarbakırspor sahasında oynansa bu olayların aynısı yaşansa, sevgili medyamız da saatlerce görüntüler izletilip, seyrettirilmezmiydi. ertesi gün gazeteler de asılıp kesilmezmiydi. ama nedense bursaspor taraftarı yapınca bişey olmuyormuş, bunu öğrendik. yada eskişehir de farklı bir forma ile dolaşmanın ne kadar tehlikeli bir eylem olduğu hepimiz tarafınca bilinir. ama nedense temiz bir lig isteyenler bunları görmüyorlar, görmek istemiyorlar yada at gözlüğü takıyorlar. oysa benim düşüncem şu ki, bu arkadaşlar temiz bir lig felan istemiyorlar. tamamen siyasi altyapılı faşizan duygularla hareket ediyorlar.

    şehrimin takımına yapılan acımasızca eleştirilere, suçlamalara, hatta hakaretlere tepki göstermekten o kadar sıkıldım ki diyarbakırspor maçı ile ilgili başlığa tıklamaktan bile korkar hale geldim sevgili sözlük. acıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın