resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 11156
    sneijder bir projeye başrol olarak 28 yaşında galatasaray'a geldi. o proje avrupa'da sürekli başarılı olacak hatta kupa kaldıracak bir misyonu içeriyordu. ve maalesef biz o projeyi gerçekleştiremedik. ilk geldiği zamandan beri ne sistem ne oyuncu bazında ona uygun şartları sağlayamadık. aksine yaşlanan kadroyla çöktük. bir dönüşüm gerçekleştiremedik.

    ben sneijder'in galatasaray taraftarına bireysel oyunuyla kendini ispat ettiğini düşünüyorum. uzaktan şutları mesela. halbuki bu adam çok çok iyi bir hücum organizatörü ve takım oyununa yatkın bir dünya yıldızı. bu herif topu ayağına her aldığında boşa kaçan bir adam aradı. o da yasin, amrabat, umut, burak gibi verimsiz adamlar oldu. ne adam gibi bir kanat oyuncusu alabildik takıma, ne de bir istediği tarzda bir forvet. bu şartlara rağmen başarılı olmasını galatasaray'ı gerçekten sevmiş olmasına bağlıyorum. çünkü acı çekti, sinir krizleri geçirdi adam burada.

    15-16 sezonunda hamza ile idman yapan, zaten kampa 20 gün geç katılmış bir adamdan bahsediyoruz. bu seneki formu geçici diye düşünüyorum. iyi bir hoca bulursak seneye fit dönecektir ve sakatlanmayacaktır. bir dünya yıldızı 10 numara için 32 yaş en verimli yaştır. juve'nin pirlo'dan hemen sonra sneijder için kapımızı yokladığını, her takımın her taraftarın hayalindeki 10 numaranın ya da oyun kurucunun sneijder olduğunu unutmayalım. biraz değer kıymet bilelim. melo gibi yapmasınlar sonra sneijder'i. kendisini satalım diyen kişiler, sneijder sonrası gelecek transferleri de biraz hayal etsinler. dehşete düşmüyorlarsa eğer, tebrik ediyorum onları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın