resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8760
    *bazı yorumları okurken sakin kalmaya çalışıyorum ama bu başlıkta çığırdan çıkıyorum. "milli takımdaki en iyi oynayanlardandı." ya kardeşim ilk 11 çıkan oyuncuların istisnasız hepsi kötüydü, berbattı. kötünün iyisi bile yoktu. sonradan girip oynadığı dakikalarda hareketlilik katan bir emre mor vardı sadece. kaldı ki bu çocuk kötü oynasa da şuan eleştirilemez.

    gelelim "takımın iyi 1-2 oyuncusundan" selçuk inan'a. sanırım ilk yarıda taç çizgisinde 2 pozisyonda rakipten çalım yemeyip topu taca atınca iyi göründü gözünüze. hırvatistan iyice bizi geri itince kendisi de neredeyse ceza sahasına gömüldü. hadi buna yapacağı bir şey yok. içeride oluşan karambollerde denk gelirse vurup uzaklaştırdı. ha nereye uzaklaştırdı ? penaltı noktasından ceza sahası yayının biraz ilerisine. yahu gücün bu kadar mı ? tamam modric'e orada vurduranlara ayrı parantez açmak lazım da ceza sahandan top uzaklaştırıyorsan o top tehlikesiz bir bölgeye gitmeli. burada topun düştüğü noktayı gördük hepimiz. sonra ikinci yarı taçtan gelen topa hamle yapamayışı var ki amatör futbolcu yapmaz.

    hepsini geçtim gerçekten takımın iyilerinden biriyse kendisi dün, harbiden dükkanı kapatıp gidelim. diğer maçları oynamaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın