• 8
    türk liginin berbat bir lig olması sebebiyle şişirilmiş birer balon olduğunu gördüğümüz ikili. 12 haziran 2016 türkive hırvatistan maçında yokları oynadı bu über ikili. gökhan bildiğin sabri'ye evrilmiş. saçma sapan top kayıpları yaptıktan sonra tıpkı sabri gibi pozisyonunu kaybetme pahasına deli dana gibi pres yapıyor. karşısındaki adamı zerre rahatsız edecek savunma yapamıyor. perisic bu maçta yürüye yürüye geçmekten yoruldu adam en son sakatlanıp çıktı amk. * onun kanadından gelen hiçbir atak ortasız sonuçlanmadı neredeyse. adamlar oradan ne zaman gelseler içeri orta açmayı başardılar. caner keza öyle. savunmada gökhan'a göre nispeten diriydi. hücumda da bizim dandik ligimizde yaptığı gibi orta sahanın ortasından ceza sahasına ezbere ortalar denedi ve hiçbir işe yaramadı. her ikisi de bir kere bile son çizgiye inemedi.

    2008'de hakan balta sabri sarıoğlu ikilisi bu ikiliden daha iyiydi yeminle. * sabri lahm'a falan bacak arası atıyordu misal düşünün yani. *

    sözün özü, dandik ligimizde 2 güzel orta açtı diye, iki bindirme yaptı diye ilahlaştırdığımız kazma futbolcular avrupa arenasına çıkınca bütün foyalarını ortaya döküyorlar. bu ikili de buna güzel bir örnek oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın