resim
Emre Mor
Takım:Fenerbahçe
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:26
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 122
    kendisinin luka modric ile selfie çektirmesi umarım milli takımın kötü performansından* daha fazla konuşulmaz hiçbir ortamda. bu arada modric gibi yıldız bir oyuncu ile selfie çekmesi de gayet doğaldır sonuçta emre daha çok genç yani demek istediğim modric gibi bir futbolcu ile bu yaşta aynı sahada mücadele etmek her genç futbolcu için bir hayaldir. modric bir yana bu çocuk daha morata, ramos, iniesta, pique ve aduriz gibi oyuncularla da aynı sahayı paylaşacak şayet fatih hoca şans verirse.*

    asıl konuşulması gereken bu çocuğun sahada yaptığı her eylemde farklılık yaratabilecek bir futbolcu olmasıdır. kendisi milli takıma gelirken yıldızlar karmasına gelmeyeceğini muhtemelen biliyordu ancak seçmekten de geri durmadı. kendisine şans verildiğinde de sahada elinden geleni yapıyor. ama böyle bir yeteneğin yanında kendisiyle eşdeğer seviyede yıldız abileri olmadığı için gidip modric ile selfie çektiriyor. çektirecek tabii ki kardeşim. bahsettiğimiz adam ispanya 2.liginde topçu değil real madridde top koşturan bir yıldız.

    belli ki sosyal medyada bazı kesimler takımın oynadığı rezil futbolu gündemden uzak tutmak için böyle yöntemlere başvuruyorlar. ama yemezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın