• 1248
    an itibariyle bir inanç takımıdır. dolayısıyla sistem, akıl ve takım oyunu ile alakası yoktur.

    "inanırsak olur" , "biz bitti demeden bitmez" falan. arada iyi bir jenerasyon ve sinerji yakaladığımızda güzel işler yapıyoruz ama devamlılık, sistem, ekol ve ciddiyet yok. hala abicilik, adamcılık kurumundan vazgeçemiyoruz. ve hala görünen o ki, hak edenin değil, hak iddia edenlerin formasını giydiği bir takım görünümündedir.
    arda bitik maç eksiği var hala, burak bitik aynı şekilde 3 maç oynadı aylardır, hakan balta sol bekten devşirme zoraki stoper , bizim berbat defansın baş aktörlerinden birisi. mehmet topal yerinde oynamıyor. ozan tufan sezon boyunca kaç maç ilk 11 oynamış? keza caner öyle son 6-7 maç yok. gökhan desen transferi düşünüyor. hakan çalhanoğlu al gülüm ver gülüm oynuyor, sorumluluk almıyor. ileride cenk yapayalnız. ne bir atak ne bir şut girişimi var, kanatlara aktarsan ne olacak ortada cenk tek başına.
    bir tek selçuk mücadele ediyor o da yapacakları sınırlı, yaratıcılık yok adamda.

    oyuna hareketlilik katıp bir şeyler yapabilecek iki adam var: volkan şen ve emre mor.

    turnuvada her takımı izledim, kesinlikle en kötü takım bizdik. kuzey irlanda bile bu kadar pozisyon vermedi polonya'ya. arnavutluk 10 kişiyle gol arıyordu isviçre'ye karşı.

    ben olsam şöyle bir dizilişle çıkarım , sanki daha gole yakın gibi geldi, belki bir şansımız olur denemekten zarar gelmez;

    -------------------yunus mallı --------------------------------

    -------------------------------arda------------------------------

    -volkan şen----------nuri şahin--selçuk----------emre mor

    ---caner -------------hakan-----------topal----------gokhan
App Store'dan indirin Google Play'den alın