resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 8757
    bu adamın as oyuncu olarak oynadığı hiçbir takım üst düzey performans gösteremez. bu 2013 yılındaki performans düşüklüğünden beri böyle. defansif açıdan bu kadar güçsüz ve ağırsan, top sendeyken bu kadar hantalsan istediğin kadar teknik ol, hiçbir işe yaramazsın. ha, bir tek duran top tehdidi olursun o da 10 maçta bir gelir zaten.

    herif önünde seken topu rövaşatayla ceza sahamızın önüne indiriyor lan. alıp kontrol edemiyor, voleyle kanada doğru dikemiyor. bu sebeple mecburen "benden çıksın da nereye giderse gitsin" deyip saçma sapan bir iş yapıyor. o kadar tek hamleli, o kadar ağır bir oyuncu ki seken top görünce eli ayağına dolaşıyor. aynı sebepten az daha taçtan gol yediriyordu.

    böyle bir adam takımın iyi isimlerindense, bu durum o takım için utanç vesikasıdır. selçuk için bir övgü sebebi değildir. dünyadaki hiçbir üst düzey takımda selçuk kadar güçsüz ve ağır ortasaha bulamazsınız. güçsüz oyuncular pırpır ve girişken olur, melo misali yavaş adamlar da omzu koyduğu zaman yıkar geçer. selçuk'ta ikisi de yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın