resim
Roman Neustädter
Takım:KVC Westerlo
Mevki:Önlibero
Yaş:36
Boy:1.88
Uyruk:Rusya
  • 73
    en fazla ikinci donk olur ismini bile yazmaktan usandığım bu futbolcu. hangi cins buldu bu arkadaşı bilmiyorum ama babamın çok sık kullandığı bir sözü hatırlattı bana. benim adım reşit, sen söyle sen işit.

    dedelerim, amcalarım bakın yapmayın etmeyin bizde neustadter gibi üç adam var. selçuk, bilal, donk. kafanıza donk etti mi bilmiyorum. yapmayın etmeyin, biz adam yiyen ön libero diyoruz siz gidip yürüyen kule getirmeye kalkıyorsunuz. adam ingiltere rusya maçında, stoperlerden tek bir tane top alıp çıkmadı, evet iddia ediyorum tek bir tane top almadı stoperlerden. siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz. belli ki adam stoper ama öyle fark yaratacak birisi de değil. chedjou, koray ve h.balta'dan üstün bir tarafı yok. daha önceki maçlarından da bildiğimiz için, aceba bizim göremediğimiz bir şey mi var adamda diye daha bir dikkatle izledim dün. yok hiçbir fark yok. olamaz olacak şey değil.

    nigel de jong bu adamdan fersah fersah daha iyi koşar, daha iyi oynar gidin onu getirin ya da koşan ciğersiz 25 yaşlarında bir adam bulun. lütfen...
App Store'dan indirin Google Play'den alın