resim
Luis Antonio Valencia Mosquera
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:38
Boy:1.80
Uyruk:Ekvador
  • 62
    sağ ve sol kanattan ziyade orta saha ve forvet'e ihtiyacı olan takımımız için ne kadar gerekli olduğu konuşulmalıdır.

    1) valencia kesinlikle kötü topçu değildir; hızı, dinamikliği ve isabetli ortaları ile hemen her ligde fark yaratabilir.
    2) bizim kanatlarımızda sinan gümüş, podolski (ideal yeri kanattır), bruma üçlüsü varken ve podolski'nin oynayacağı sol kanat bonservisi elinde bir türk ile yedeklendiğinde ideale yakın bir kanat formasyonuna ulaşabilecekken forvetimiz yok. valencia orta yapsa kafa atacak adam var mı? yok. pası gole çevirecek? o da yok. yok yani bildiğin.

    valencia iyi topçudur; takımımızdaki her kanattan iyi olduğu bile oturulup tartışılır ama forveti olmadığından kanat podolski'yi forvet oynatan, orta saha göbeği olmadığından ligin en çok gol atan takımı olmasına rağmen liderle arasında zibilyar puan bulunan bir takımın acil ihtiyacını bıraktım ihtiyacı değildir. dediğim gibi sinan, podolski, bruma varken sözleşmesi biten misal engin bekdemir alır kanat rotasyonunu ucuza kapar, daha çok ihtiyacın olan forvet transferine para harcarsın. sonuçta forvet umut olup boş kaleye sürüp sürüp gol atamadıktan sonra ne yapayım ben valencia'nın kestiği muz ortayı değil mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın