resim
Unai Emery Etxegoien
Görev:Teknik Direktör
Takım:Aston Villa
Yaş:52
Uyruk:İspanya
  • 18
    psg başkanı khelaifi geçtiğimiz günlerde basına "bence bu sezon yerel başarılara rağmen başarısız olduk." dedi. hatta başarısızlık için ağır bir kelime kullandı. fransızca mı ingilizce mi röportaj verdi bilmiyorum ama ingilizce açıklamaya göre unsuccessfull değil de çok daha ağır bir kelime olan failure oluyor.

    ayrıca "5 yıldır bu işin başındayız ilk defa başarısız hissediyoruz. city maçları öncesi baskı da yoktu. paris'te olduğumdan beri en kötü an city'e elenme anıydı. çok büyük hayal kırıklığına uğradım. rövanş maçından 2 saat önce eleneceğimizi içten içe biliyordum. oyuncuların hazır olmadığını hissediyordum. bu kimin suçu?" dedi.

    blanc hakkında sorulan soruya da; "3 yıldır onu destekledim. artık önümüzdeki seneden itibaren avrupa seviyesinde daha güçlü bir grup inşa etmeliyiz. büyük değişiklikler yapılacak. yeni bir döngü başlayacak." şeklinde cevap verdi.

    ibrahimovic hakkında ise: "takıma daha çok katkı yapacak oyuncularla anlaşacağız. başlangıçta imajımızı(marka değerimizi) yükseltecek oyunculara ihtiyacımız vardı. şimdi ise bu forma ve kulüp için ölmeye hazır futbolculara ihtiyacımız var." dedi.

    yani net olarak blanc'i hedef gösteren ve takımdan gönderilmesine yeşil ışık yakan açıklamalarda bulundu. ibrahimovic hakkında da alttan alttan eleştirilerde bulundu. bir de yanlış bilmiyorsam city'nin sahipleriyle bunlar iş dünyasında da rakipler. onlara elenmek çok koymuş.

    basında ise diego simeone ve unai emery isimleri ortaya atıldı. diego simeone'nin direkt reddettiği konuşuluyor. unai emery konusunda da son olarak emery'nin menajeri jorge mendes ile psg bir araya gelecekti. geldi mi gelmedi mi oradan sonrasını ben de bilmiyorum.

    kaynak olarak da the guardian, goal, mirror gibi sitelerden faydalanabilirsiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın