• 24
    beni bilenler bilir ama instagramda yaptığı paylaşım yüzünden kendisine karşı bir olumsuz düşünce uyanmadı bende. keza herhangi bir saldırganlık ne bileyim bir yalan, bir suçu örtbas etme yok. sadece yaşanmış olayların sorumluluğunu taşıyan taraflardan birini savunma ve çözümün tek yolu zannetme cehaleti var ki -şimdilik- bu davranış gökhan saki'yi kötü bir insan yapmaz. sadece politikadan anlamadığı sonucunu çıkarmak ve orada bırakmak istiyorum çünkü bu cehalet beni çok yordu.
    olur da denk gelirsin belki gökhan kardeşim; o bombalar, reis beyiniz izin verdiği için, yıllarca gizlice pazarlıklar yürüttüğü için, operasyonlara izin vermediği için, askeri hallaç pamuğu gibi attığı için, fetocular ne istediyse verdiği için patlıyor.
    hani mesela bugün şikayet ediyorlar ya gökhan kardeşim "abd askeri pyd amblemi takıyor" diye; hah o pyd var ya kardeşim, o pyd'nin başkanını ankara'da üst düzey ve kardeş bir ülkenin başbakanı veya cumhurbaşkanı gibi ağırlayanlar da kendileriydi. oslo'da "metropollere bomba yığınağı yaptığınızı biliyoruz" diyen mesela, yine fotoğrafta ağlayan reisinizin ısrar ve inatla mit'in başına koyduğu hakan fidan'dır.
    neyse kardeşim. inşallah ayarsın bir gün tek temennim bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın