• 23
    kendisini galatasaray sözlük'ten sneijder ile kankalığından dolayı biliyorum. boksçu mu kikboksçu mu onu bile bilmiyorum. adam kendince bir şey paylaşmış. terör örgütü yandaşlığı mı yapmış? propaganda mı yapmış? ilk defa halk oyu ile seçilmiş bir cumhurbaşkanı. halkın çoğunluğu oy vermiş. iyi veya kötü. dürüst veya değil. öyle bir noktaya geldik ki kendi cumhurbaşkanını öven adam vatan haini ilan ediliyor. bunları dile getirince fanboy oluyoruz. olum adam destek mesajı vermiş. kimseye hakaret yok. niye alınıyorsunuz?

    bunun üzerine zırcahiller gelmiş gurbetçilere laf söylüyor. avrupa'da oynanan maçlarda meşale atılır oooo gurbetçiler holigan. avrupa'daki seçim sonuçlarında iktidar partisine türkiye'ye oranla sadece yüzde 5 fazla oy alır ooo bunlar gerizekalı. ulan cahil herif, deplasman seyircisiz maçlarda bile olay çıkaran holiganları görmez misin? daha geçen hafta rakip hocanın yüzüne tüküren taraftarı barındıran sen değil misin? sahaya dalıp futbolcu kovalayan, hakem döven sen değil misin? sen diyorum çünkü barda tanıştığı bir gerizekalının üzerinden genelleme yapan sensin. ben de senin üzerinden genelleme yapıyorum. senin 75 milyon insanının yarısı bu partiye oy vermemiş mi? 3 milyon insanın yarısı bu partiye oy verince mi sorun oluyor?

    yurt dışında yaşayıp türkiye hakkında bir şey söyleme hakkımız yokmuş. ne zaman sözlükte bir şey yazsam veya bir başka yazar yazsa, sadece sözlükte değil her yerde bu, aynı argüman. bu anlayışa göre erzurum'da yaşayan galatasaraylı siktirsin gitsin galatasaray maçı izlemesin, yorum yapmasın. twitter'de mention atmasın. ürün almasın. ona ne? maça gidiyor mu? hayır. o zaman ölsün.

    bir de geçen gün arda polis fotoğrafı paylaşınca adamı itin götüne sokanlar o polisler şehit olunca gelip sosyal mesaj kasmasın. nasıl olsa a.c.a.b diyen de sensin. tayyip'in askeri, polisi diyen de sensin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın